Update 13-3-2018; Helaas, vanwege het geringe aantal aanmeldingen hebben we doen besluiten om de nachthike dit jaar niet door te laten gaan!

Ben je?

• een verkenner, sherpa, scout, explorer, bestuur, leidinggevende, stam of iets anders
  • 15 jaar en ouder
  • lid van een scoutinggroep uit de regio Essnlaand of de regio Twenteland

en heb je een team van minimaal 2 tot maximaal circa 8 personen (en natuurlijk moet elk persoon ook aan bovenstaande criteria voldoen) dan nodigen wij je uit om mee te doen aan de nachthike 2018. Dit jaar neemt de Scouting Titus Brandsma uit Oldenzaal de organisatie op zich!

Wanneer en waar?

De nachthike zal zaterdag 24 maart vanaf 19.00u starten vanaf het gebouw van de Scouting Titus Brandsma aan de Potskampstraat 5 in Oldenzaal. Het gebouw is redelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Kosten?

De kosten bedragen EUR 3,00 per persoon (ter plekke te voldoen)

Inschrijving?

Dit wil je niet missen! Vul onderstaand formulier in en je bent aangemeld!
Let op; degene die het formulier invult is ook gelijk de teamleider!