Pinksterkamp (verkenners & scouts)

Hallo Verkenners & Scouts, ouders/verzorgers,

Opgavebrief van het Pinksterkamp. Wij hopen dat je weer mee gaat met dit supergave kamp. Dus zet snel de datum in je agenda en vul het formulier op internet zo snel mogelijk in.

WAAR we naar toe gaan

We hebben een mooi plekje voor jullie uitgezocht op de Twentse heide. Niet ver hier vandaan is het mooie dorpje Usselo. Hier zullen we na een korte fietstocht onze tenten en keukens opbouwen. We zullen dit jaar samen met de verkenners en scouts op kamp.

Wanneer gaan we weg

Het Pinksterkamp zal plaatsvinden van 2 t/m 5 juni. We zullen op 2 juni verzamelen op het gebouw om 19:00. Vanuit het gebouw zullen we met de bagage op de fiets/rug vertrekken naar het kampterrein.

Hoe kun je je aanmelden

Je kunt je aanmelden door op de onderstaande link het opgaveformulier in te vullen. Als je het formulier hebt ingevuld krijg je een mail ter bevestiging. Wanneer u via de mail de bevestiging heeft ontvangen, dan de opgave goed gegaan en is de aanmelding definitief.

Je kunt je aanmelden tot 14 mei.

Inschrijflink

Via onderstaande link kom je bij het digitale opgaveformulier.