Ben je 18 jaar of ouder, houd je van gezelligheid en vind je het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Dan kun je pivo worden!

Als pivo lever je een actieve bijdrage aan de vereniging, bijvoorbeeld door je kennis over te dragen tijdens evenementen of trainingen, mee te werken in één van de vele projecten of door in je groep te helpen bij activiteiten en andere vrijwilligersklussen. Pivo's zijn leden die het na hun achttiende nog leuk vinden om bij Scouting te blijven en zich af en toe inzetten voor hun groep. Vaak draait het bij de pivo's om een bepaalde interesse waar de groep zich op richt of blijven ze lid uit betrokkenheid bij de Scoutinggroep. Vind je het leuk om pivo te worden bij ons? Ga een keer kijken of neem contact op voor meer informatie.

Pivo's nieuws

Succesvolle aftrap jubileumjaar

Zondag 11 januari stond in het teken van de aftrap van het 70e jarige jubileumjaar van de Scouting Titus Brandsma. Klik hier om meer te lezen!.

Jongeren vanaf 18 jaar
Woendagavond vanaf 20.00u