Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de welpen! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De welpen, scouts van 7 tot 11 jaar, spelen hun Scoutingspel in de jungle met Mowgli en Shanti. Naast Mowgli en Shanti leren ze in de jungle tal van andere junglefiguren kennen. De welpen spelen in het junglethema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Samen met Mowgli en Shanti beleven ze allerlei avonturen in de jungle. De avonturen zijn beschreven in een aantal leuke verhalen, te vinden in het boek Jungle-avonturen van Shanti & Mowgli. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de welpen een paar keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en veel leren.

En van al die leuke activiteiten leren de welpen stiekem ook nog van alles!

Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend een keer meedoen met de Welpen 1 en ontdek hoe leuk het is in de jungle.


Voor wie:
Jongens van 7 t/m 11 jaar
Wanneer:
Dinsdagavond van 18.30u tot 20.00u
Contributie:
EUR 9,00 per maand

Meer informatie:
Voor kids
Voor ouders
WAT IS ER TE DOEN DEZE MAAND!

Promo filmpje Welpen

Welpen 1 nieuws

Winterhike 2016; 20 en 21 februari

Volgend jaar organiseert de Scouting Titus Brandsma weer voor alle speltakken de Winterhike. In verband met de zeer korte carnavalsperiode, is de winterhike dit jaar op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016. Van je leiding krijg je binnenkort alle informatie! Jij gaat toch ook mee?

Aanmeldingsbrief installatiekamp 2015

Beste Welpen, Zoals jullie reeds hebben vernomen gaan we 21 en 22 november op installatiekamp. Het kampgeld voor het installatiekamp bedraagt € 15,00. Voor de welpen die geïnstalleerd worden zijn er extra kosten voor (onderdelen van) het uniform. Om uw welp aan of af te melden voor dit installatieweekend verwijzen wij u door naar de […]

Lid-worden