Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de welpen! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De welpen, scouts van 7 tot 11 jaar, spelen hun Scoutingspel in de jungle met Mowgli en Shanti. Naast Mowgli en Shanti leren ze in de jungle tal van andere junglefiguren kennen. De welpen spelen in het junglethema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Samen met Mowgli en Shanti beleven ze allerlei avonturen in de jungle. De avonturen zijn beschreven in een aantal leuke verhalen, te vinden in het boek Jungle-avonturen van Shanti & Mowgli. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de welpen een paar keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en veel leren.

En van al die leuke activiteiten leren de welpen stiekem ook nog van alles!

Kom vrijblijvend een keer meedoen met de Welpen 1 en ontdek hoe leuk het is in de jungle.

Jongens van 7 t/m 11 jaar
Dinsdagavond van 18.30u tot 20.00u

Voor kids

Promo filmpje Welpen