Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Is buiten spelen, lekker uitrazen, omgaan met de natuur en nieuwe dingen leren echt iets voor jou? Dan ben jij een echte welp! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

De welpen, scouts van 7 tot 11 jaar, spelen hun Scoutingspel in de jungle met Mowgli en Shanti. Naast Mowgli en Shanti leren ze in de jungle tal van andere junglefiguren kennen. De welpen spelen in het junglethema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Samen met Mowgli en Shanti beleven ze allerlei avonturen in de jungle. De avonturen zijn beschreven in een aantal leuke verhalen, te vinden in het boek Jungle-avonturen van Shanti & Mowgli.

Wat kunt u verwachten van de scouting?

Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken, leren pionieren en doen creatieve programma's. Wat ze bij de scouting ook leren is om samen te werken, zichzelf verder te ontwikkeling, discipline en om meer zelfvertrouwen te krijgen.
Elke woensdag staat de leiding klaar met weer een fanatiek en uitdagend programma.
Ook gaan de welpen een paar keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en veel leren.

Ze hebben het zelf niet altijd door, maar van al die leuke activiteiten leren de welpen stiekem ook nog van alles!

Nieuwsgierig? Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend 3 keer meedoen met de Welpen 2. Maak kennis met de andere welpen, de leiding en ga mee op avontuur in de jungle.

***Momenteel zijn wij bezig met onderhoud op de pagina, kijk binnenkort voor de vernieuwde pagina***

Met een jong een enthousiast team staan wij iedere woensdag klaar met weer een fanatiek en uitdagend programma.   Even voorstellen:     Dohle   Tom Zwartsen (Dohle), 23 jaar. Teamleider Welpen 2, Stichtingsbestuur Student Bouwkunde (HBO)

Jongens van 7 t/m 11 jaar
Woensdagavond van 18.30u tot 20.00u

Voor kids
Volg ons hier! https://www.facebook.com/Welpen2/

Promo filmpje Welpen 2

Welpen 2 nieuws

Succesvolle aftrap jubileumjaar

Zondag 11 januari stond in het teken van de aftrap van het 70e jarige jubileumjaar van de Scouting Titus Brandsma. Klik hier om meer te lezen!.