#laatjeuitdagen
avontuurindestad.nl

 

Hey, jij daar!

Wij zijn van Scouting Titus Brandsma en wij willen je iets gaafs laten zien! Op zondag 24 september krijgen jij en je vrienden / broes en zussen / klasgenoten tussen de 5 en 12 jaar oud namelijk de mogelijkheid om in één dag een enorme ervaring vol scoutingactiviteiten te beleven. En dat helemaal voor niks!
Wat is het idee? Je bent van 10:00 tot 16:00 welkom (inloop 9:45-10:00) aan ons scoutinggebouw waar we zes mega leuke activiteiten hebben klaargezet, zodat jij in een paar uurtjes de complete ervaring van scouting kan beleven. Wat we precies gaan doen verklappen we natuurlijk niet, maar zorg in ieder geval voor oude (en warme) kleding en stevige schoenen want we zijn veel buiten.
Laten jij en je klasgenoten je graag uitdagen? Ben jij het binnen spelen zat en wil je het avontuur meemaken? Meld je dan aan door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar promotie@scoutingtitusbrandsma.nl. Meld je dus snel aan, want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar en VOL = VOL! Hopelijk zien we je dan

Wil je meer weten over de Scouting Titus Brandsma, klik dan hier.

#laatjeuitdagen
avontuurindestad.nl

Avontuurindestad.nl is een initiatief van de Scouting Titus Brandsma in Oldenzaal