#laatjeuitdagen
avontuurindestad.nl

Kom jij ook buiten spelen?

Hé, jij daar! Binnen spelen is leuk, maar buiten spelen is natuurlijk 10x leuker! Een paar weken geleden waren we allemaal nog aan het schaatsen en sneeuwpoppen aan het bouwen. Maar nu is het zonnetje aan het schijnen en kunnen we weer lekker buiten verstoppertje spelen en voetballen.

En dat is veel leuker om met een groepje te doen. Hoe leuk is het om met meer kinderen spelletjes te spelen. Zoals verstoppertje, spelletjes in het bos en slagbal. Als het nog mooier weer wordt, kunnen we zelfs een waterballonnengevecht of flessenvoetbal doen. Of nog beter: buikglijden!

Wil jij buiten spelen? En wil je dit samen doen? Beleef dan allerlei avonturen met ons! Dat wil jij toch ook?

We bieden voor verschillende leeftijdsgroepen het volgende aan:

– Ben je een jongen of een meisje tussen de 5 en 7 jaar, dan ben je bij ons een Bever. Je kunt dan elke zaterdagochtend van 10.00u tot 11.30u bij ons buiten spelen en de tofste avonturen beleven!
– Ben je een jongen tussen de 7 en 11 jaar dan ben je bij ons een Welp. Je kunt dan elke dinsdagavond of elke woensdagavond van 18.30u tot 20.00u bij ons buiten spelen en de tofste avonturen beleven!
– Ben je een meisje tussen de 7 en 11 jaar dan ben je bij ons ook een Welp. Je kunt dan elke maandagavond van 18.30 tot 20.00u bij ons buiten spelen en de tofste avonturen beleven!

Aanmelden voor het buiten spelen kan door onderstaand formulier in te vullen. Houd onze website in de gaten voor meer leuke activiteiten.

JaNee

Wil je meer weten over de Scouting Titus Brandsma, klik dan hier.

#laatjeuitdagen
    avontuurindestad.nl

Avontuurindestad.nl is een initiatief van de Scouting Titus Brandsma in Oldenzaal