Uitslag Scouting Titus Brandsma loterij 2019

De uitslag van de Scouting Titus Brandsma loterij 2019 is bekend! Allereerst natuurlijk hartstikke bedankt voor het meespelen. Wij hebben deze financiële ondersteuning hard nodig om het scouting spel te kunnen blijven aanbieden aan onze jeugdleden. De trekking heeft plaatsgevonden bij Notaris van Halen in Enschede. De volgende lotnummers hebben gewonnen:

• 234, Fiets twv 750 EUR
  • 137, Smart TV
  • 2718, Espresso apparaat
  • 646, Robot stofzuiger
  • 2484, Bluetooth speaker
  • 21, Airfryer
  • 260, Grill
  • 1845, Fietscomputer
  • 475, Handlamp
  • 233, Fietstas-set

Let op:

• Alle vermelden nummers zijn onder voorbehoud van type fouten
  • De hoofdprijs is mede beschikbaar gesteld door Zwiep Fietsen te Oldenzaal en de Technische Unie te Enschede
  • De prijswinnaars worden telefonisch benaderd over de uitslag
  • Alle prijzen blijven geldig tot 1 jaar na de trekkingsdatum (26 juni 2020)
  • De trekking is uitgevoerd door notaris van Halen van Kienhuis Hoving te Enschede op woensdag 26 juni 2019
  • De Scouting Titus Brandsma dankt u voor de financiële ondersteuning en wij hopen dat u volgend jaar weer mee doet met onze loterij